DULUX BOJA GODINE 2024.

Kako bi pobjegli od stresa i složenosti svijeta, ljudi čeznu za smislom, jednostavnošću i trenucima radosti, stoga je važnije nego ikad stvoriti prostor u kojem osjećaju potpunu lakoću – mjesto gdje pripadaju. Upravo zbog toga, kao Dulux boja godine 2024. odabrana je Sweet EmbraceTM koja svojim tonovima odaje upravo takav dojam.

Nježan, gostoljubiv i umirujuć ton Dulux boje godine 2024., Sweet EmbraceTM, donosi osjećaj mira, jednostavnosti i mekoće prostora. Djeluje prekrasno kao samostalna nijansa, ali također služi i kao odličan temelj za mnoštvo drugih nijansi. U kombinaciji s nijansama iz triju pomno odabranih paleta, nudi se mnoštvo mogućnosti za uređenje prostora kako bi svatko mogao pronaći vlastitu formulu za osjećaj opuštenosti u svom domu.

Priča toplih boja – osobni prostor

Ova paleta zemljanih tonova pomaže u stvaranju osobnog prostora koji ostavlja dojam prihvaćenosti i topline - prostora gdje se možemo osjećati udobno i bezbrižno.

Priča umirujućih boja – pojednostavljeni prostor

Paleta umirujućih boja, čiji tonovi podsjećaju na nijanse šume i morskog pejzaža, stvara osjećaj smirenosti i tišine. Hladnim nijansama ove palete, Sweet EmbraceTM dodaje savršenu toplu notu.

Priča radosnih boja – prijateljski prostor

Sanjivi i optimistični tonovi ove palete mogu stvoriti prijateljski, opušten prostor u kojem se osjećamo energično, radosno i spremno za nove izazove i mogućnosti.

Prepustite se slatkom zagrljaju svog doma uz Sweet EmbranceTM. Bilo da odaberete toplu paletu ili umirujuće nijanse, Sweet EmbranceTM sjajno će se uklopiti. Pratite nas za više savjeta kako biste stvorili svoje posebno mjesto unutar svoja četiri zida.

Za više informacija kontaktirajte nas na info@texo.hr ili +385 1 3325 405.