Sezona počinje – što učiniti i kako se zaštiti od neurednih gostiju?

Najave ukazuju na to kako će nova turistička sezona srušiti sve rekorde. Među iznajmljivačima se sve se više priča o neurednim gostima i to uglavnom mlađoj populaciji. Što možete napraviti kako biste se zaštitili?

Iznajmljujete svoj apartman nekome prvi puta preko Airbnb-a, Bookinga ili Njuškala? Svejedno je koji kanal koristite, ali činjenica je da ne znate tko vam dolazi i da sa svakim novim gostom postoji određeni rizik ostavljanja nereda, koji će vam povećati trošak sanacije apartmana tijekom sezone.

Popričali smo s vlasnicima apartmana koji su nam ispričali svoja neugodna iskustva:
„Iznajmljujem svoj apartman u Splitu za vrijeme Ultra festivala. Iako je to odličan i brz način zarade, prošlogodišnji su mi gosti ostavili apartman u takvom stanju da sam doslovno morao ponovno ličiti zidove!“ – Stipe, 41

„Kad sezona krene, ostaje nam vrlo malo vremena za pospremanje apartmana između odlaska starih i dolaska novih gostiju. Isprva smo to radili sami, no sad smo iznajmili agenciju s kojom to odrađujemo, s obzirom na to da nam se broj apartmana povećao, ali i nered koji ostavljaju gosti postao je sve veći. - Ana, 35

Što učiniti kad ponestane vremena i kako brzo sanirati štetu po zidovima?

Brzo ćete sanirati nered od prljavog suđa ili veša, mrlje na podovima i namještaju – no što je s mrljama na zidu?

Vrlo je važno prilikom samog pripremanja apartmana za dolazak novih gostiju, zidove obojiti perivom bojom, otpornom na vlažno brisanje.

Dulux ima rješenje za jedan problem manje!

Ako zidove obojite Dulux perivom bojom iz linije Diamond, sve će se nastale mrlje od bilo kakve tekućine (vina, soka, kole), moći jednostavno obrisati vlažnom krpom. Isto je i kod mrlja na zidu nastalih od komaraca, bojica i slično.

Zahvaljujući posebnoj tehnologiji, boja je otporna na tekuće prljavštine koje se mogu lako očistiti spužvom umočenom u čistu vodu ili u vodu s blagim deterdžentom. Nakon čišćenja boja se neće skinuti sa zida i ostat će svježa i blistava.

Navedeni proizvodi mogu se dobiti u bijeloj boji ili istonirati u nekoj od željenih nijansi i dostupni su diljem Hrvatske u trgovinama boja i lakova ili većim trgovačkim centrima koji imaju Dulux trade miješalicu.Više informacija potražite na Facebook stranici i Instagram profilu.