Dulux Weathershield Silicon Plus

Otkrijte svoju savršenu nijansu fasadne boje kroz pet jednostavnih pitanja

Dulux Weathershield Silicon Plus fasadna je boja na bazi vode vrhunske tvrdoće i otpornosti na otiranje. Nijansa je puno, a vi pronađite onu koja će izraziti vaš osobni stil, istaknuti najbolje osobine građevine, ali i savršeno se uklopiti u okoliš vašeg dvorišta.

Slijedite naš vodič kako biste odabrali onu koja vam najviše odgovara.

Kakav je stil vašeg doma?

Klasičnije nijanse poput tamnoplave, smeđe i tamnocrvene odgovaraju tradicionalnim kućama, dok se moderni objekti ističu toplim neutralnim te sivim nijansama. Nijanse nadahnute prirodom poput plave, žute ili pastelno ružičaste nisu česte na našem području, ali to ne znači da ne daju sjajan razigran stil fasadama na kući.

Kakav je položaj zgrade?

Smjer u kojem je zgrada okrenuta može imati veliki utjecaj na odabir nijansi boja. Južni, sunčani položaj bolje će odgovarati odvažnim ili tamnijim nijansama poput tamnoljubičaste ili tamnozelene, dok će više zasjenjenom ili sjevernom položaju bolje pristajati svjetlije i nježnije nijanse poput svijetložute i krem.

Tko su vaši susjedi?

Pogledajte oko sebe. Vrijedi razmotriti usklađivanje s cvjetnim drvetom ili grmom, ili određenom nijansom fasadne boje na susjednoj kući ili gospodarskoj zgradi. Također možete odabrati i nijansu koja će potpuno razbiti monotoniju i stil kuća ili zgrada oko vas.

Što treba obojiti?

Dulux Weathershield Silicon Plus može se nanositi na sve adekvatno pripremljene mineralne podloge kao što su žbuka, beton, cigla i slično.

Kakva je vaša osobnost?

Vaš dom veliki je izraz vaše osobnosti. Što želite da govori o vama? Kombiniranje različitih nijansi na zidovima, vratima i prozorima može težiti suptilnom spoju neutralnih boja ili dati upečatljiv kontrast – sve ovisi o stilu koju želite postići.

Više informacija o Dulux Weathershield Silicon Plus fasadnoj boji, ali i ostalom Dulux asortimanu saznajte slanjem upita na info@texo.hr ili na broj +385 1 3325 405.